Arbetsträning

Vad vi gör på Partnerjobb
Vill Du tillbaka till arbetsmarknaden men inte riktigt vet vad du vill göra eller hur mycket du klarar av? Låt oss hjälpa dig!

Arbetsträning är riktat för personer som av olika anledningar behöver få stöd i sitt jobbsökande, du får testa din nivå av arbetsförmåga samt prova på olika typer av arbetsuppgifter.

Har du en bakgrund eller ett intresse inom ett annat område än vi erbjuder idag så är vi alltid öppna för nya idéer,
Kolla med oss så kanske vi kan utveckla något tillsammans!

Vi finns på flera orter i Skåne, men all verksamhet finns inte på alla orter.

Just nu erbjuds platser för arbetsträning inom:

– STÄD OCH HEMSERVICE
– DATA/IT
– CALLCENTER/MÖTESBOKNING 
– LAGER/LOGISTIK
– PAKETERING/MONTERING
– HANTVERK

Städ och hemservice, PJ Hemservice 

Vi erbjuder hem och företagsstäd, fönsterputs och hjälp i trädgården, flyttstäd och hanterar dödsbon/bohag. Du arbetar i team och om du blir anställd erbjuds du utbildning i lokalvård av SRY. Körkort underlättar men är inget krav. Vi utgår från Hässleholm och Löddeköpinge. 

E-handel 

E-handelns har en tillväxt om saknar motstycke, och bristen på kompetent personal är stor. Hos oss får du möjlighet att arbetsträna med WooCommerce, WordPress, Photoshop och andra relevanta program. Du handleds av vår personal både via digitala kanaler och på plats i lokalen. Du får lära dig att sätta upp en responsiv hemsida, göra webshop samt hitta relevanta leverantörer. Här finns goda förutsättningar att arbetsträna utifrån sina egna intressen. För att vara aktuell för det här affärsområdet krävs att du är nyfiken och på eget initiativ kan be om hjälp. Grundläggande kunskaper i engelska underlättar. Vi arbetar med E-handel i Löddeköpinge och Hässleholm. 

Lager/logistik 

Genom vårt varumärke PJ Logistik/Webshopslagret arbetar vi med tredjepartslogistik. Kort sagt går det ut på att hantera andra företags lager. Vi gör pack och plock, bokar transport och hanterar returer. Vi ser dessutom till att lagersaldot är aktuellt och påfyllt. Lagerverksamheten finns i Hässleholm. 

Snickeri 

Under vårt varumärke PJ-stugan bygger vi Attefallshus och Friggebodar. Bodarna byggs med fokus på Kvalité och kundens behov. För att kunna arbetsträna här krävs att du kan ta till dig de säkerhetsföreskrifter som gäller i ett snicckeri. Tjänsten finns i Hässleholm. 

Hantverk 

Vi utför olika hantverk, tex halsband med paracord, packar överlevnadskit för skog och mark samt tillverkar husdjursleksaker på beställning. Detta passar ofta personer med funktionsvariation eller som varit borta en längre tid från arbetsmarknaden på grund av sjukdom. Affärsområdet finns i både Hässleholm och Löddeköpinge.  

Paketering/montering 

Vi packar om olika produkter från bulk till konsumentförpackning. Det kan handla om diskborstar, öronproppar eller schampo/tvål. Arbetsuppgigifterna är monotona och saknar tunga lyft. Du har möjlighet att arbeta stressfritt och i ditt eget tempo.  Detta passar ofta personer med funktionsvariation eller som varit borta en längre tid från arbetsmarknaden på grund av sjukdom. Affärsområdet finns i både Hässleholm och Löddeköpinge.  

Callcenter/mötesbokning

Allt fler företag vänder sig till callcenter för att få hjälp med mötesbokning. Det sparar värdefull tid för företaget och är en sporrande utmaning för den som jobbar med det. På Callcenter arbetar man antingen via ett säljbolag eller direkt hos uppdragsgivaren. Du får bla prova på att ringa “kalla samtal”, invändningshantering och kvalitetsuppföljning av kundbesök. Du kan få ta fram kundunderlag och göra bedömningar av detta. Det kan också handla om att sitta i kundtjänst eller i en växel. En bra mötesbokare talar tydligt, är trevlig och tycker såklart om att prata med nya människor varje dag. Företagen formligen skriker efter erfaren personal, så ta chansen! Callcenter har vi både i Löddeköpinge och Hässleholm.

Vill ni veta mer?

Hör gärna av er till oss ifall ni har frågor angående våra olika avdelningar,

eller om där är något annat ni undrar över.